Herkent u dit?

Weinig energie en dus moe en lusteloos, stress of zelfs een burnout. Hoofdpijn, nek en schouderklachten of die steeds terugkerende sportblessure.

Denk eens aan kinderen met ADHD die bijna niet in de hand te houden zijn of ben je zelf onrustig en nerveus en niet in harmonie met jezelf.

Herkent u iets van deze klachten of heeft u andere klachten en heeft een bezoek aan uw huisarts of specialist niet het gewenste resultaat opgeleverd dan is een Reiki behandeling zeker aan te bevelen. Reiki helpt en ondersteunt de genezing van alle kwalen.

Hoe gaat een Reikibehandeling in zijn werk?

De eerste sessie van negentig minuten bestaat uit een voorgesprek, het doorgeven van energie (Reiki) en een nagesprek. Tijdens het ontvangen van Reiki ligt u op een behandelbank. Reiki is een universele energie die overal doorheen gaat. Dit betekent dat u tijdens de behandeling gewoon de kleding aan kunt houden.

Genezen is een proces.

Reiki heeft vaak een direct waarneembaar effect op velerlei aandoeningen. Toch is Reiki geen snel werkende symptoombehandeling. Genezing of verbetering is een proces. Het ontstaan van een ziekte is ook een proces in de tijd. Voor chronische aandoeningen (fysiek of mentaal) is een reeks van behandelingen nodig, afhankelijk van het beoogde resultaat. Ziek worden verloopt bij iedereen anders. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor het genezingsproces.

Reiki sessies gaan uitstekend samen met andere zorg.

Reiki combineert goed met andere behandelingen, zoals artsenbezoek, medicijngebruik, psychotherapie of chirurgische ingrepen. Reiki kent geen bijwerkingen. Wel kan een tijdelijke verergering van een klacht optreden, zoals ook met homeopathische middelen soms het geval is. Reiki vervangt nooit het bezoek aan uw arts of specialist maar kan wel een zeer goede aanvulling en ondersteuning van hun behandeling zijn.

Wat kost een Reiki behandeling?

De eerste afspraak is altijd 50 euro.

Voor een vervolg behandeling betaalt u een tarief van 40 euro per uur.
TWO-Productions - 2009 ©